POFUKANA

V njenem telefonu sem opazil zapis, da si želi grobega fuka, skoraj posilstva. Vzel sem na znanje in ji ob prihodu domov pripravil presenečenje. Pričakal sem jo v kleti, kamor spravlja kolo. Pripravljeno sem imel platneno vrečo in vrv. Čez par minut sem že zaslišal ključ v vratih. Vstopila je v temno klet. Vrečo sem ji v trenutku poveznil čez glavo. Postala je trda od strahu. Roke sem ji trdno zvezal na hrbtu in jo potisnil globje v klet. Njene bradavice so zaradi strahu izstopile in popolnoma otrdele. Prepognil sem jo čez mizo ter ji na njo privezal trup. Dvignil sem ji minico, razparal njene najlonke in strgal tangice z njene pizde in ritke. Gležnje sem ji privezal k nogam mize, da je stala lepo na široko. Strgane tangice sem zmečkal v kepo in jih potisnil v njena usta, saj nisem hotel, da preveč kriči. Tresla se je, saj ni vedela, kaj naj pričakuje. Počepnil sem za njo in z jezikom potegnil od ščegetavčka do ritne luknjice. Kazalec in sredinec sem potisnil v njeno pizdo in pritisnil na njeno G_točko. S palcem sem se ji mečkal ščegija.

Hotel sem, da doseže prisiljeni orgazem. Grobo sem ji porival prste. Njena kolena so se začela tresti, postajala je vedno bolj vlažna. Nerazumljivo momljanje je mimo tangic prihajalo iz njenih ust. Naenkrat se je začela močno tresti, kolena so ji klecala, iz pizde pa ji je dobesedno špricalo. Doživela je svoj prvi squirting. Krči so ji stresali celo telo. Pizda ji je ritmično utripala, curki prozorne tekočine so špricali iz nje, anus se ji je stiskal v krčih. Prijel sem vibrator in ji z njim zapolnil rit. S trdim kurcem sem podrsal po njenih sramnih ustnicah. Pizdo je potisnila proti kurcu. Odmaknil sem ga in ji tudi v pizdo potisnil debel vibrator. Hotela je nekaj protestirati. Premaknil sem se do njene glave, rahlo privzdignil vrečo in ji iz ust potegnil tangice. Zajela je zrak, da bi nekaj povedala, a sem ji v trenutku, ko je odprla usta, zaril kurac globoko v grlo. Vibratorja v pizdi in riti sta plesala svoj tresoči ples. Spet je bila na robu orgazma. Lovila je zrak vsakokrat, ko sem ji kurca potegnil iz ust in ga v naslednjem trenutku spet zabil v grlo. Slina se ji je cedila iz ust. Ponovno je začela trzati v krčih. Iz grla ji je prihajal krik naslade, ki ga je dušilo prodiranje mojega kurca. Krči orgazma so iz pizde in riti iztisnili vibratorja, ki sta drdrajoče pristala na tleh. Nekontrolirano se je tresla zvezana na mizi. Kurca sem potegnil iz njenih ust in jo z njim pobožal po obrazu. Odvezal sem ji noge in roke ter jo nemočno in tresočo polegel s hrbtom na mizo. Roke sem ji privezal na noge mize, njene noge pa dvignil čez njeno glavo in jih razkrecene z vrvjo pričvrstil na njena zapestja. Pred mano sta zazevali njena pizda in rit, utripajoči od zadnjega orgazma. Kurac sem naslonil na njen anus. Začela je zbegano odkimavati. Nisem upošteval. Porival sem kurca do konca , fukaj sem jo živalsko saj je potrebna prasica potrebna uuujaaaa jaaaaaa.

FiltrirajStarost
Vroče zgodbe
Tagi
Erotična Avanture Flirt Sexi Sms-sex Vdova Ona-ona Sex Pohotna Srečanje Zmenkarije Fetiš Ona-on Študentka Ločena Samska Poročena Strastna

Vroča soseda

Čakam te

Želim si te

Vroča

Pokliči me

Pošlji mi sms