TROJČEK

Na netu sem dal oglas da iščem njo. Po nekaj dnevih se mi je javil en par, ki sta iskala njega. Po nekaj dnevih pisanja sms-ov me je zamikalo da bi poskusil s parom, seveda brez on on. Nato sva se z njo tudi zmenila za srečanje v živo. Zmenila sva se v Ljubljani v nekem lokalu in to v petek proti večeru. Prispel sem pred lokal, kjer sva se tudi zmenila. Prispela je in takoj mi je bila všeč, res je bila luštna, ter zrihtana. Ko sva se en drugemu predstavla sva odšla v lokal. Ko sva prispela do njihovega stanovanja sem bil kar nervozen. Vstopila sva in njen mož je gledal tv. Vsedel sem se na kavč, ter smo se malo pogovarjali in nato se je ona odšla stuširat in uredit, on pa je vstal in pripravil jogi sredi dnevne sobe. Prišla je izpod tuša, ter se vsedla med nama. On jo je začel božati po kolenu in sta se začela poljubljati, nato sem jo tudi jaz začel božati po njenem stegnu.

Nato sem premaknil roko na njeno muco in jo dražil čez njene hlače, ki jih je imela še gor, kar naenkrat je obrnila glavo in me začela poljubljati, na drugi strani pa jo je on božal po joškah in jih začel lizati. Po nekaj časa jo je začel slačiti. Ko jo je slekel, je bila med nama gola in se poljubljala z menoj in ji je njena roka zašla do mojega kurca, ter druga roka do možovega kurca in pričela oba drkati. Jaz sem ji masiral njeno mucko on pa njene joške, po nekaj časa se on postavi na kolena in ji začne lizati mucko, jaz pa sem se še kar lizal z njo, ter ji božal joškice. Bilo je že bol napeto, nakar sva se tudi midva začela slačiti. Bila sva že naga, on je bil še kar na kolenih in ji lizal mucko. Midva z njo pa sva bila na kavču in se lizala dokler se ni njena glava sklonila proti mojemu trdemu kurce in ga začela fafati. Res je obvladala, nakar je on vstal, ji dvignil glavo, jo preusmeril k svojemu kurcu, meni ga je med tem drkala. Gledal sem kako mu ga je fafala in iz roko sem ji masiral njeno pičko in porival prste v njeno vlažno pičko.

FiltrirajStarost
Vroče zgodbe
Tagi
Erotična Avanture Flirt Sexi Sms-sex Vdova Ona-ona Sex Pohotna Srečanje Zmenkarije Fetiš Ona-on Študentka Ločena Samska Poročena Strastna

Vroča soseda

Čakam te

Želim si te

Vroča

Pokliči me

Pošlji mi sms